Picture

Vsa podjetja, ki želite vzpostaviti nove poslovne kontakte s poslovnimi partnerji na mednarodnem nivoju, vljudno vabimo k udeležbi na mednarodnem B2B forumu SEE MEET Slovenia 2017 .
SEE MEET Slovenia 2017 je mednarodni B2B forum, ki ponuja edinstveno platformo za podjetja iz različnih panog. V zgolj le dveh dneh lahko razširite svoje poslovanje na domačem in mednarodnih trgih z do 15 vnaprej načrtovanimi osebnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.
Bodite zraven in najbolje izkoristite dva dni vnaprej dogovorjenih individualnih sestankov s potencialnimi partnerji. Vzpostavite prave stike in se srečajte s podjetji, ki vas zanimajo in ki jih zanima vaše podjetje.

Termin: 24.-25. oktober 2017
Lokacija: Maribor, Hotel Habakuk

Spletna stran dogodka

SEE MEET Slovenia 2017 organizirajo ​Mariborska razvojna agencija, RRA Koroška, Razvojni center Novo meso, Razvojni center Murska Sobota, RRA Posavje RRA Zasavje, RIC Bela krajina ter RC Kočevje Ribnica, v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija.