Picture

 
Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku:

OKROGLA MIZA NA TEMO

»Kako do uspešnega posla v podeželskem okolju«
V sredo, 24. junija 2020, ob 11 uri na Zoom-u

Atraktivna okrogla miza, kjer boste iz prve roke izvedeli kako pričeti, razvijati in financirati lastni posel. Z nami bosta podjetnika, ki jima je že uspelo.

Dogodek organizira Štajerski Tehnološki Park v okviru projekta eNEET Rural z namenom osvetlitve izzivov mladih, ki živijo na podeželju, ter predstavitve priložnosti, ki jih prinašajo novi trendi na področju razvoja podeželja v navezavi s podjetništvom.

Prijava: na tej povezavi do 22. junija 2020. Po opravljeni registraciji boste po e-pošti dobili povezavo za dostop do Zoom-a.

Projekt se osredotoča na inovativnost in uporabo tehnologij v kmetijstvu, z namenom oblikovanja zbirke orodij, namenjenih mladim, ki niso več v izobraževalnem sistemu in ne delajo ali se usposabljajo za delo (NEET-i).  Zbirka orodij vključuje:

  • Usposabljanja na spletu – 5 brezplačnih tečajev v slovenskem jeziku so že na voljo!
  • Terenske delavnice in storitve mentoriranja – od septembra 2020
  • Mladinsko tekmovanje – ki bo potekalo v Budimpešti v marcu 2021

Terenske delavnice bodo obsegale različne tematike: izboljšanje osebnih kompetenc, osnove podjetništva, razvoj poslovne ideje in poslovni načrt, financiranje in računovodstvo, promocija, trženje, marketing, subvencije in podporni mehanizmi (nacionalni, EU), internacionalizacija poslovanje.

Več informacij o projektu: https://eneet-project.eu/si/about-eneet-rural-project/