Univerza v Mariboru, Ekonomsko poslovna fakulteta želi skupaj s projektnimi partnerji iz Slovenije in Avstrije v okviru projekta Smart Production pomagati MSP, da povečajo svojo konkurenčnost z usmeritvijo strategije pametne specializacije, predvsem na področju delovanja »pametnih tovarn« in upravljanja uspešnosti zaposlenih.

Da bi vam približali novosti na področju tehnoloških rešitev in orodij vezanih na pametno proizvodnjo organiziramo dogodek na katerem vam bomo predstavili model upravljanja uspešnosti zaposlenih skupaj z akademijo upravljanja uspešnosti, primere dobrih praks s področja implementacije Industrije 4.0 v prakso proizvodnih podjetij in praktični primer implementacije modela.

Vabimo vas, da se nam pridružite v ponedeljek 19.2.2018 ob 13h pridružite na strokovnem dogodku v prostorih Štajerskega tehnološkega parka, Železnikova ulica 4 v Mariboru.

Na dogodku Vam bomo tudi podrobneje predstavili možnosti brezplačne vključitve v program akademije vitke proizvodnje, Izvozne akademije za podjetja in akademije upravljanja uspešnosti dela zaposlenih, v okviru katerih se bo pod mentorstvom zunanjih ekspertov delalo na konkretnih aplikativnih rešitvah v vašem podjetju.

Zaradi lažje organizacije dogodka, vas prosimo, da nam prisotnost na dogodku sporočite na mail: info@stp.si .

V priponki najdete več informacij o programu prihajajočega  dogodka.

Picture

 

Picture